Virksomheden

Innovative specialløsninger indenfor gummi og polyurethan

Dansk Gummi Industri

Dansk Gummi Industri er en familieejet virksomhed med over 100 års erfaring. Vi er leverandør af specialudviklede løsninger i industrielt gummi og polyurethan, og udvikler innovative formstøbte produkter for kunder over hele verden.

Kompromisløs kvalitet og individuelle løsninger

Hos Dansk Gummi Industri tager vi vores produktkvalitet alvorligt og leverer løsninger vi kan stå inde for. Vi værdsætter lange kunderelationer, gennemtænkte, individuelle løsninger og producerer vores produkter i Danmark– under ordenlige forhold.

Fleksibilitet, viden og know-how

Vi er en fleksibel samarbejdspartner der arbejder løsningsorienteret og tager ansvar for hele processen – fra idé til færdigt produkt. Vores lange historie giver os en unik knowhow inden for gummi og polyurethan, og vi tager gerne del i udviklingsprocessen af nye produkter, så kunden får den optimale løsning, der passer præcis til behovet.

Arbejdsglæde og socialt ansvar

Kompetente, dygtige og glade medarbejdere er hjørnestenen i Dansk Gummi Industri. Derfor har vi kontinuerligt fokus på arbejdsglæde, trivsel på arbejdspladsen og medarbejdernes sundhed. Bland andet tilbyder vi rygestop-kursus og kommer rundt om emner som søvnvaner, kost og meget andet. Desuden har vi igennem en årrække støttet Knæk Cancer samt Familier med kræftramte børn.


NYHEDSBREV
Book et møde
Book a meeting