Persondatapolitik

Vores persondatapolitik

På nedenstående side kan du læse mere om hvordan vi behandler dine data.

Privatpolitik

Vi har stort fokus på, at vores indsamling, behandling og brug af persondata stemmer overens med gældende regler for persondataforordningen.

På hjemmesiderne indsamler vi brugeroplysninger via cookies og kontaktformularer, som den besøgende selv vælger at udfylde. De aktuelle oplysninger er:

  • Firmanavn
  • Telefonnummer
  • Kontaktpersons navn
  • Titel
  • E-mailadresse

De oplysninger, der spørges til, varierer alt efter, hvilken situation det drejer sig om.

Det kan være almen kontakthenvendelse, hvor den besøgende ønsker at blive kontaktet af os. Vi bruger oplysningerne til at præcisere, hvem og hvordan vi kan kontakte vedkommende. E-mailadresse vil som udgangspunkt altid være obligatorisk at udfylde, hvorimod telefonnummer er valgfrit.

Når der indsamles oplysninger via vores hjemmesider, sikrer vi, at det sker ved afgivelse af samtykke, så du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der er indsamlet og hvorfor.

Oplysningerne opbevares på ubestemt tid med det formål at skabe historik og arkivere eventuel dialog og aftale.

Du har til enhver tid ret til, jvf. persondataloven, at få indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du bedes rette henvendelse til aj@danskgummi.dk.

For mere teknisk viden henviser vi til følgende side

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer vi følgende:

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse
  • Tilmeldings tidspunkt
  • IP adresse

Oplysningerne bruger vi til bedre at kunne målrette vores nyhedsbrev til dig. Oplysninger videregives ikke til andre, med mindre du har givet samtykke hertil.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig herunder og modtag relevante nyheder indenfor industriel gummi og polyurethan.



Book et møde
Book a meeting