Ny Key Account Manager

23. maj 2019Af Carsten Sommer
Dennis-Bo-Bank-Dansk-Gummi-Industri-1280x853.jpg

Planlægning, bred viden og kompetencer er vigtigt for os og ikke mindst for vores kunder, når vi præsenterer dem for nye produkter og ideer. Det er derfor med stor fornøjelse at vi kan fortælle, at vi den 1. maj har ansat Dennis Bo Bank, som ny Key Account Manager hos Dansk Gummi Industri. Dennis er et kendt ansigt i industrien, og har en masse værdifuld viden og nogle stærke kompetencer med sig i bagagen. Med Dennis på holdet vil vi styrke vores kunderelationer, og sammen med det resterende team, udvikle vores eksisterende og nye kunder med produkter inden for gummi og polyuretan.

Læs mere

Dennis har de sidste par uger brugt en masse tid på at sætte sig ind i virksomheden og dens daglige drift, og fortæller selv:

”Så er de første 3 uger på mit nye arbejde ved Dansk Gummi Industri gået. Jeg er blevet taget rigtig godt imod af mine nye kollegaer. Det har været en god start, hvor jeg har været rundt i produktionen og selv prøvet, at lave nogle af de mange spændende produkter, som jeg skal ud og sælge. Det har udvidet min forståelse for de mange anvendelsesmuligheder der er ved gummi og polyuretan. Og der er rigtig mange steder man kan bruge dette!

Hvis du går med tanker, om at du måske kan bruge gummi eller PUR ved dig eller i din virksomhed. Så tag endelig fat i mig for en snak omkring dette.”

 

Du kan fange Dennis på 26 10 60 64, eller mail på db@danskgummi.dk


NYHEDSBREV

Tilmeld dig herunder og modtag relevante nyheder indenfor industriel gummi og polyurethan.Book et møde
Book a meeting