Et tilbageblik på 2018

10. januar 2019Af Carsten Sommer
calendar-2763496_1920-kopi-1280x689.jpg

Godt nytår! Kalenderen siger nu 2019. Det inviterer til målsætning og planlægning for det kommende år, men det er også i disse spæde dage af året, at en refleksion over året, der gik, er på sin plads. 2018 blev endnu et år med fart over feltet hos Dansk Gummi Industri. Det bød på spændende samarbejder, nye bekendtskaber, et spritnyt showroom og meget mere. Vi keder os aldrig – om det så er på Profilvej i Kolding, eller i den store verden til messer. Vi giver dig her et overblik over udvalgte højdepunkter i 2018.

Læs mere

2018 blev året, hvor vi kastede os ud i udvikling og lancering af vores eget produkt. PRO-PAD er navnet, og det er den nye løsning til transport og håndtering af store elementer med komplekse overflader. Udviklet og testet i samarbejde med nøglepartnere i vindindustrien, giver PRO-PAD’en et kvalitetsstempel. Vi har allerede solgt 3346 styk – vil du med på bølgen?

Ved brug af PRO-PAD’en får du:
– Et modulopbygget system
– Lagerført produkt
– Høj friktion
– Høj bæreevne
– Lav vægt for nem installering
– Tilpasser sig underlagets kontur

PRO-PAD’en blev vist frem til både WindEnergy i Hamburg og Elmia Subcontractor i Jönköping, hvor vi oplevede stor interesse for vores første produkt under eget navn. Vi ser frem til at dække flere virksomheders behov med PRO-PAD systemet i 2019. Læs mere om PRO-PAD systemet her.

 

EN DESIGN MANAGER OG ET SPÆNDENDE SAMARBEJDE RIGERE

Nye idéer og kompetencer skal der til, når ambitionerne er udvikling af egne produkter. Carsten B. Sommer startede sin tid hos Dansk Gummi Industri med en tidsbegrænset ansættelse, hvor han gav sig i kast med udviklingen af PRO-PAD systemet. Carstens innovative tankesæt kaldte på en fastansættelse, så i dag fungerer han i sin stilling, design manager, som bindeled mellem salg, produktion og kunder i udviklingsprojekter. Det er også Carsten, der står bag det nye samarbejde med Designskolen Kolding, som i efteråret blev skudt i gang med et brag.

Vi fik besøg af studerende fra linjen “Industrielt Design”, som præsenterede idéer til optimering af produktionen af polyurethan, så spild dels minimeres, dels anvendes optimalt. Samarbejdet har vi opsøgt for at opnå en mere bæredygtig profil som virksomhed, og det virker meget realistisk efter de mange flotte præsentationer, ledelsen oplevede til mødet. Det videre udviklingsarbejde er i støbeskeen, så følg med.

 

ET ÅR MED REKORDER

Oktober 2018 vil sent blive glemt. Det var nemlig i oktober, vi nåede den største omsætning i firmaets historie! Og ikke nok med det, vi sluttede også året af med at modtage en af de største enkeltordrer nogensinde – en ordre, der strækker sig godt ind i 2019. Vi er stolte af vores arbejde, og vi glæder os over at kunne se det gode samarbejde og den høje arbejdsmoral bære frugt. Det giver blod på tanden til det kommende år.

 

FØLG MED

Vil du følge med løbende? Så klik ind og følg os på Facebook og LinkedIn.
Og vil du have de gode nyheder direkte i indbakken? Så skal du bare skrive dig op her.


NYHEDSBREV
Book et møde
Book a meeting