Året der gik – 2019

6. januar 2020Af Victor Thomsen
2xfolnck43k7qg6b_660_1000.jpg

Et tilbageblik på 2019

Godt nytår! Kalenderen siger nu 2020, og derfor er det vel på sin plads, at man reflekterer lidt over det foregående år. 2019 blev endnu et år med fart over feltet hos Dansk Gummi Industri. Det bød på en kæk aprilsnar, et fantastisk sommerhalvår, en udvidelse af PRO-PAD® familien og meget mere. Vi giver dig her et overblik over udvalgte højdepunkter i 2019.

Husker du vores Aprilsnar?

Da kalenderen skrev den 1. april, annoncerede vi en stor nyhed om vores ambitioner i forbindelse med en gummiplantage i vores baghave, som skulle sikre bedre kvalitet, men frem for alt støtte op omkring FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Vi afslørede dagen efter, at det var en aprilsnar. Meningen med aprilsnarren, var dog at skabe fokus omkring vores planer om aktivt at inddrage FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling i virksomhedens fremtidige strategi.

Læs mere

Lancering af PRO-PAD® LOAD™

Siden lanceringen af PRO-PAD® FRICTION™ sidste år, har interessen været stor, og derfor har vi udvidet produktlinjen med den helt nye PRO-PAD® LOAD™. PRO-PAD® LOAD™ er fremstillet i polyurethan, hvilket er et hårdere materiale. Det betyder, at den nye PRO-PAD® LOAD™ kan benyttes til transportering af meget tunge objekter. Som en del af PRO-PAD® familien, kan vi sikre et fuldt modulært system. Det kan kombineres i mange forskellige sammenhænge, med den allerede eksisterende PRO-PAD® FRICTION™. Første gang vi viste PRO-PAD® LOAD™, var på Husum Wind messen, hvor den blev mødt med stor interesse fra de besøgende.

Tak for nogle interessante messer

I efteråret var vi på Husum Wind, hi Tech & Industry og Europe Wind. Det var nogle meget interessante messer, og utrolig inspirerende mennesker vi mødte rundt omkring. Der blev vist stor interesse for vores mange forskellige løsninger i gummi og polyurethan, hvilket vi som altid sætter stor pris på.

Tak for 2019!

Vi slutter, som vi startede, med at hylde 2019. Det har været et meget spændende år med fart over feltet, og et år som vi sent vil glemme. Nu ser vi frem til 2020. Vil du følge med løbende? Så klik ind på Facebook og LinkedIn og følg os. Eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag de vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Vi fra Dansk Gummi Industri A/S ønsker jer alle sammen et godt nytår!


NYHEDSBREV
Book et møde
Book a meeting