Nyheder

Nyheder fra Dansk Gummi Industri
DGI-Husum-wind-2019.png
5. august 2019
Vi vender endnu en gang tilbage til Husum Wind messen.

Messen er en stor tysk vindenergi messe, hvor de helt store aktører inden for vind er samlet for at tale om det emne de alle er eksperter i, nemlig vindmøller. Dansk Gummi Industri vil deltage på messen og præsentere vores løsninger til vindindustrien, som du også kan læse mere om her

Husum Wind løber af stablen d. 10.-13. september og vi står klar til at møde gamle som nye kunder.

Vi har fået 3B23 i hal 3 som standplads.

Kom gerne og få en snak omkring hvordan vi kan løse dit behov.

Dansk Gummi Industri på Husum Wind (åbner ny fane)

Husum Wind Information (åbner ny fane)

Kort over pladser (åbner ny fane)

Dennis-Bo-Bank-Dansk-Gummi-Industri-1280x853.jpg
23. maj 2019

Planlægning, bred viden og kompetencer er vigtigt for os og ikke mindst for vores kunder, når vi præsenterer dem for nye produkter og ideer. Det er derfor med stor fornøjelse at vi kan fortælle, at vi den 1. maj har ansat Dennis Bo Bank, som ny Key Account Manager hos Dansk Gummi Industri. Dennis er et kendt ansigt i industrien, og har en masse værdifuld viden og nogle stærke kompetencer med sig i bagagen. Med Dennis på holdet vil vi styrke vores kunderelationer, og sammen med det resterende team, udvikle vores eksisterende og nye kunder med produkter inden for gummi og polyuretan.

Læs mere

calendar-2763496_1920-kopi-1280x689.jpg
10. januar 2019

Godt nytår! Kalenderen siger nu 2019. Det inviterer til målsætning og planlægning for det kommende år, men det er også i disse spæde dage af året, at en refleksion over året, der gik, er på sin plads. 2018 blev endnu et år med fart over feltet hos Dansk Gummi Industri. Det bød på spændende samarbejder, nye bekendtskaber, et spritnyt showroom og meget mere. Vi keder os aldrig – om det så er på Profilvej i Kolding, eller i den store verden til messer. Vi giver dig her et overblik over udvalgte højdepunkter i 2018.

Læs mere

8.1-Elmia-Subcontractor-2018-Nyhedsbillede-01-1280x960.jpg
1. november 2018

Nu varer det ikke længe, før vi drager mod Sverige, hvor Elmia Subcontractor løber af stablen fra den 13. til den 16. november. Elmia Subcontractor er Nordeuropas førende messe for fremstillingsindustriens leverandører og kunder, så der er garanti for lærerige møder og en masse inspiration. Vi ser frem til at være i fornemt selskab med 1199 af branchens andre eksperter og kommer som altid med håbet om både gode gensyn og møder med nye mennesker, produkter og materialer.

Vi står klar på stand B07:88/9 til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med den helt rigtige løsning til din virksomheds behov. Måske er det den nye PRO-PAD, du mangler? Vi håber, du kigger forbi!

PRO-PAD-på-Hamborg-Wind-Energy-Dansk-Gummi-Industri-1280x960.jpg
25. september 2018

Hos Dansk Gummi Industri A/S er vi utrolig spændte og stolte af at kunne lancere vores eget produkt på WindEnergy 2018 messen i Hamborg. Produktet er en ny løsning til transport og håndtering af store elementer med komplekse overflader.

PRO-PAD‘en, som ses i forgrunden af billedet, er den nye standard inden for beskyttelse af emner under transport og håndtering. Udviklet og testet i samarbejde med nøgle partnere i vind industrien, giver PRO-PAD’en et kvalitetsstempel.

Ved brug af PRO-PAD’en får du:

 • Et modulopbygget system
 • Lagerført produkt
 • Høj friktion
 • Høj bæreevne
 • Lav vægt for nem installering
 • Tilpasser sig underlagets kontur.

Vi ser frem til en enormt spændende uge til WindEnergy 2018 i Hamborg! Vi vil, udover vores nye produkt, være i stand til, at præsentere dig for en lang række af markedets absolut bedste løsninger indenfor:

 • Formstøbt Gummi
 • Formstøbt Polyurethan
 • Valser i gummi og polyurethan
 • Gummihjul og polyurethanhjul
 • Rør, stænger og plaser i både gummi og polyurethan

Vi har sendt fuldt mandskab afsted til Hamborg, og kan derfor arrangere fremvisninger af alle løsninger samt specifik snak omkring vores nye produkt.

Nyhedsindlæg-1280x940.jpg
6. september 2018

Spændende nyheder.

Den 25.-28. September deltager vi i WindEnergy messen i Hamborg. Vi har igennem mange år leveret produkter til vind industrien men denne gang har vi en nyhed med.

Vi lancerer vores eget produkt på messen. Det er vi stolte og utrolig glade for at kunne fortælle. Vi står på den fælles danske stand som DWEA står for.

Vi har stand nummer B1.EG.317. Læs mere her.

Vi ser frem til gode gensyn og spændende møder med nye mennesker og virksomheder, hvis udfordringer vi vil glæde os til at løse. Du kan finde os på stand B1.EG.317, hvor du kan se og høre, hvordan vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til netop din virksomhed. Vi håber, du kigger forbi!

dansk-gummi-4_preview.jpeg
7. august 2018

Gummi er ikke bare gummi.

Gummi er ikke et materiale i normal generel forstand. Det er et basismateriale, hvortil forskellige komponenter tilsættes inden vulkanisering.

Foruden basismaterialet indeholder alle gummiforbindelser talrige additiver i form af blødgørere, behandlingshjælpemidler, anti-ageingmidler, pigmenter osv. En elastomerforbindelse består generelt af 10 til 20 komponenter. Først da betegnes det som en gummiforbindelse.

Du kan læse mere omkring vores gummiløsninger her: Løsninger i gummi

Magtens-smukker-1-LinkedIn.png
2. august 2018

Kolding og Koldinghus 750-års jubilæum markeres i årets løb med en række spændende events, som sætter fokus på det Kolding, der var og er.

Vi, i Dansk Gummi Industri støtter op omkring Koldinghus og Kolding by som medlem af Erhvervsklubben Koldinghus.

Erhvervsklubben Koldinghus blev oprettet i 2001 for at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og kulturen i Kolding. Støtten fra erhvervsklubbens medlemmer bliver brugt til at videreudvikle museet og dermed styrke kulturlivet i Kolding.

Se udstillingerne her: UDSTILLINGER

NYHEDSBREV

Tilmeld dig herunder og modtag relevante nyheder indenfor industriel gummi og polyurethan.Book et møde
Book a meeting