Nyheder

Nyheder fra Dansk Gummi Industri
calendar-2763496_1920-kopi-1280x689.jpg
10. januar 2019

Godt nytår! Kalenderen siger nu 2019. Det inviterer til målsætning og planlægning for det kommende år, men det er også i disse spæde dage af året, at en refleksion over året, der gik, er på sin plads. 2018 blev endnu et år med fart over feltet hos Dansk Gummi Industri. Det bød på spændende samarbejder, nye bekendtskaber, et spritnyt showroom og meget mere. Vi keder os aldrig – om det så er på Profilvej i Kolding, eller i den store verden til messer. Vi giver dig her et overblik over udvalgte højdepunkter i 2018.


2018 blev året, hvor vi kastede os ud i udvikling og lancering af vores eget produkt. PRO-PAD er navnet, og det er den nye løsning til transport og håndtering af store elementer med komplekse overflader. Udviklet og testet i samarbejde med nøglepartnere i vindindustrien, giver PRO-PAD’en et kvalitetsstempel. Vi har allerede solgt 3346 styk – vil du med på bølgen?

Ved brug af PRO-PAD’en får du:
– Et modulopbygget system
– Lagerført produkt
– Høj friktion
– Høj bæreevne
– Lav vægt for nem installering
– Tilpasser sig underlagets kontur

PRO-PAD’en blev vist frem til både WindEnergy i Hamburg og Elmia Subcontractor i Jönköping, hvor vi oplevede stor interesse for vores første produkt under eget navn. Vi ser frem til at dække flere virksomheders behov med PRO-PAD systemet i 2019. Læs mere om PRO-PAD systemet her.

 

EN DESIGN MANAGER OG ET SPÆNDENDE SAMARBEJDE RIGERE

Nye idéer og kompetencer skal der til, når ambitionerne er udvikling af egne produkter. Carsten B. Sommer startede sin tid hos Dansk Gummi Industri med en tidsbegrænset ansættelse, hvor han gav sig i kast med udviklingen af PRO-PAD systemet. Carstens innovative tankesæt kaldte på en fastansættelse, så i dag fungerer han i sin stilling, design manager, som bindeled mellem salg, produktion og kunder i udviklingsprojekter. Det er også Carsten, der står bag det nye samarbejde med Designskolen Kolding, som i efteråret blev skudt i gang med et brag.

Vi fik besøg af studerende fra linjen “Industrielt Design”, som præsenterede idéer til optimering af produktionen af polyurethan, så spild dels minimeres, dels anvendes optimalt. Samarbejdet har vi opsøgt for at opnå en mere bæredygtig profil som virksomhed, og det virker meget realistisk efter de mange flotte præsentationer, ledelsen oplevede til mødet. Det videre udviklingsarbejde er i støbeskeen, så følg med.

 

ET ÅR MED REKORDER

Oktober 2018 vil sent blive glemt. Det var nemlig i oktober, vi nåede den største omsætning i firmaets historie! Og ikke nok med det, vi sluttede også året af med at modtage en af de største enkeltordrer nogensinde – en ordre, der strækker sig godt ind i 2019. Vi er stolte af vores arbejde, og vi glæder os over at kunne se det gode samarbejde og den høje arbejdsmoral bære frugt. Det giver blod på tanden til det kommende år.

 

FØLG MED

Vil du følge med løbende? Så klik ind og følg os på Facebook og LinkedIn.
Og vil du have de gode nyheder direkte i indbakken? Så skal du bare skrive dig op her.

8.1-Elmia-Subcontractor-2018-Nyhedsbillede-01-1280x960.jpg
1. november 2018

Nu varer det ikke længe, før vi drager mod Sverige, hvor Elmia Subcontractor løber af stablen fra den 13. til den 16. november. Elmia Subcontractor er Nordeuropas førende messe for fremstillingsindustriens leverandører og kunder, så der er garanti for lærerige møder og en masse inspiration. Vi ser frem til at være i fornemt selskab med 1199 af branchens andre eksperter og kommer som altid med håbet om både gode gensyn og møder med nye mennesker, produkter og materialer.

Vi står klar på stand B07:88/9 til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med den helt rigtige løsning til din virksomheds behov. Måske er det den nye PRO-PAD, du mangler? Vi håber, du kigger forbi!

PRO-PAD-på-Hamborg-Wind-Energy-Dansk-Gummi-Industri-1280x960.jpg
25. september 2018

Hos Dansk Gummi Industri A/S er vi utrolig spændte og stolte af at kunne lancere vores eget produkt på WindEnergy 2018 messen i Hamborg. Produktet er en ny løsning til transport og håndtering af store elementer med komplekse overflader.

PRO-PAD‘en, som ses i forgrunden af billedet, er den nye standard inden for beskyttelse af emner under transport og håndtering. Udviklet og testet i samarbejde med nøgle partnere i vind industrien, giver PRO-PAD’en et kvalitetsstempel.

Ved brug af PRO-PAD’en får du:

 • Et modulopbygget system
 • Lagerført produkt
 • Høj friktion
 • Høj bæreevne
 • Lav vægt for nem installering
 • Tilpasser sig underlagets kontur.

Vi ser frem til en enormt spændende uge til WindEnergy 2018 i Hamborg! Vi vil, udover vores nye produkt, være i stand til, at præsentere dig for en lang række af markedets absolut bedste løsninger indenfor:

 • Formstøbt Gummi
 • Formstøbt Polyurethan
 • Valser i gummi og polyurethan
 • Gummihjul og polyurethanhjul
 • Rør, stænger og plaser i både gummi og polyurethan

Vi har sendt fuldt mandskab afsted til Hamborg, og kan derfor arrangere fremvisninger af alle løsninger samt specifik snak omkring vores nye produkt.

Nyhedsindlæg-1280x940.jpg
6. september 2018

Spændende nyheder.

Den 25.-28. September deltager vi i WindEnergy messen i Hamborg. Vi har igennem mange år leveret produkter til vind industrien men denne gang har vi en nyhed med.

Vi lancerer vores eget produkt på messen. Det er vi stolte og utrolig glade for at kunne fortælle. Vi står på den fælles danske stand som DWEA står for.

Vi har stand nummer B1.EG.317. Læs mere her.

Vi ser frem til gode gensyn og spændende møder med nye mennesker og virksomheder, hvis udfordringer vi vil glæde os til at løse. Du kan finde os på stand B1.EG.317, hvor du kan se og høre, hvordan vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til netop din virksomhed. Vi håber, du kigger forbi!

dansk-gummi-4_preview.jpeg
7. august 2018

Gummi er ikke bare gummi.

Gummi er ikke et materiale i normal generel forstand. Det er et basismateriale, hvortil forskellige komponenter tilsættes inden vulkanisering.

Foruden basismaterialet indeholder alle gummiforbindelser talrige additiver i form af blødgørere, behandlingshjælpemidler, anti-ageingmidler, pigmenter osv. En elastomerforbindelse består generelt af 10 til 20 komponenter. Først da betegnes det som en gummiforbindelse.

Du kan læse mere omkring vores gummiløsninger her: Løsninger i gummi

Magtens-smukker-1-LinkedIn.png
2. august 2018

Kolding og Koldinghus 750-års jubilæum markeres i årets løb med en række spændende events, som sætter fokus på det Kolding, der var og er.

Vi, i Dansk Gummi Industri støtter op omkring Koldinghus og Kolding by som medlem af Erhvervsklubben Koldinghus.

Erhvervsklubben Koldinghus blev oprettet i 2001 for at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og kulturen i Kolding. Støtten fra erhvervsklubbens medlemmer bliver brugt til at videreudvikle museet og dermed styrke kulturlivet i Kolding.

Se udstillingerne her: UDSTILLINGER

Carsten-B.-sommer-1280x853.jpg
4. juli 2018

Vi byder en ny medarbejder velkommen.

Pr. 1/7-2018 startede Carsten B. Sommer som Design Manager i Dansk Gummi Industri. Carsten overgår fra sin tidsbegrænsede stilling til at blive en fast del af Dansk Gummi Industri. Carstens primære opgaver har indtil nu været, at implementere 3D-tegning i virksomheden og få så meget viden omkring virksomheden som muligt. Fremadrettet vil Carsten være bindeled mellem salg, produktion og kunder i udviklingsprojekter som konstruktionsansvarlig på modeller og forme samt opstarte og lede projekter inden for innovation der kan føre ny viden til virksomheden.

“Ansættelsen af Carsten B. Sommer er en del af 2020 strategien” Udtaler CEO Christian Thomsen

DSC_6188-37-1280x852.jpg
20. november 2017

Polyurethan, som noget nemmere kaldes PUR, er en fællesbetegnelse for en gruppe elastomer. Den kemiske reaktion, der ligger bag PUR har været kendt i et par hundrede år, men det var først da Dr. Otto Bayer og hans team i 1937 udviklede polyisocyanat-polyaddition processen, at det kunne anvendes industrielt...

NYHEDSBREV

Tilmeld dig herunder og modtag relevante nyheder indenfor industriel gummi og polyurethan.Book et møde
Book a meeting