Nyheder

Nyheder fra Dansk Gummi Industri
8.1-Elmia-Subcontractor-2018-Nyhedsbillede-01-1280x960.jpg
1. november 2018

Nu varer det ikke længe, før vi drager mod Sverige, hvor Elmia Subcontractor løber af stablen fra den 13. til den 16. november. Elmia Subcontractor er Nordeuropas førende messe for fremstillingsindustriens leverandører og kunder, så der er garanti for lærerige møder og en masse inspiration. Vi ser frem til at være i fornemt selskab med 1199 af branchens andre eksperter og kommer som altid med håbet om både gode gensyn og møder med nye mennesker, produkter og materialer.

Vi står klar på stand B07:88/9 til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med den helt rigtige løsning til din virksomheds behov. Måske er det den nye PRO-PAD, du mangler? Vi håber, du kigger forbi!

PRO-PAD-på-Hamborg-Wind-Energy-Dansk-Gummi-Industri-1280x960.jpg
25. september 2018

Hos Dansk Gummi Industri A/S er vi utrolig spændte og stolte af at kunne lancere vores eget produkt på WindEnergy 2018 messen i Hamborg. Produktet er en ny løsning til transport og håndtering af store elementer med komplekse overflader.

PRO-PAD’en, som ses i forgrunden af billedet, er den nye standard inden for beskyttelse af emner under transport og håndtering. Udviklet og testet i samarbejde med nøgle partnere i vind industrien, giver PRO-PAD’en et kvalitetsstempel.

Ved brug af PRO-PAD’en får du:

 • Et modulopbygget system
 • Lagerført produkt
 • Høj friktion
 • Høj bæreevne
 • Lav vægt for nem installering
 • Tilpasser sig underlagets kontur.

Vi ser frem til en enormt spændende uge til WindEnergy 2018 i Hamborg! Vi vil, udover vores nye produkt, være i stand til, at præsentere dig for en lang række af markedets absolut bedste løsninger indenfor:

 • Formstøbt Gummi
 • Formstøbt Polyurethan
 • Valser i gummi og polyurethan
 • Gummi- og polyurethanhjul
 • Rør, stænger og plaser i både gummi og polyurethan

Vi har sendt fuldt mandskab afsted til Hamborg, og kan derfor arrangere fremvisninger af alle løsninger samt specifik snak omkring vores nye produkt.

Nyhedsindlæg-1280x940.jpg
6. september 2018

Spændende nyheder.

Den 25.-28. September deltager vi i WindEnergy messen i Hamborg. Vi har igennem mange år leveret produkter til vind industrien men denne gang har vi en nyhed med.

Vi lancerer vores eget produkt på messen. Det er vi stolte og utrolig glade for at kunne fortælle. Vi står på den fælles danske stand som DWEA står for.

Vi har stand nummer B1.EG.317. Læs mere her.

Vi ser frem til gode gensyn og spændende møder med nye mennesker og virksomheder, hvis udfordringer vi vil glæde os til at løse. Du kan finde os på stand B1.EG.317, hvor du kan se og høre, hvordan vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til netop din virksomhed. Vi håber, du kigger forbi!

dansk-gummi-4_preview.jpeg
7. august 2018

Gummi er ikke bare gummi.

Gummi er ikke et materiale i normal generel forstand. Det er et basismateriale, hvortil forskellige komponenter tilsættes inden vulkanisering.
Foruden basismaterialet indeholder alle gummiforbindelser talrige additiver i form af blødgørere, behandlingshjælpemidler, anti-ageingmidler, pigmenter osv. En elastomerforbindelse består generelt af 10 til 20 komponenter. Først da betegnes det som en gummiforbindelse.

Du kan læse mere omkring vores gummiløsninger her: Løsninger i gummi

Magtens-smukker-1-LinkedIn.png
2. august 2018

Kolding og Koldinghus 750-års jubilæum markeres i årets løb med en række spændende events, som sætter fokus på det Kolding, der var og er.

Vi, i Dansk Gummi Industri støtter op omkring Koldinghus og Kolding by som medlem af Erhvervsklubben Koldinghus.

Erhvervsklubben Koldinghus blev oprettet i 2001 for at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og kulturen i Kolding. Støtten fra erhvervsklubbens medlemmer bliver brugt til at videreudvikle museet og dermed styrke kulturlivet i Kolding.

Se udstillingerne her: UDSTILLINGER

Carsten-B.-sommer-1280x853.jpg
4. juli 2018

Vi byder en ny medarbejder velkommen.

Pr. 1/7-2018 startede Carsten B. Sommer som Design Manager i Dansk Gummi Industri. Carsten overgår fra sin tidsbegrænsede stilling til at blive en fast del af Dansk Gummi Industri. Carstens primære opgaver har indtil nu været, at implementere 3D-tegning i virksomheden og få så meget viden omkring virksomheden som muligt. Fremadrettet vil Carsten være bindeled mellem salg, produktion og kunder i udviklingsprojekter som konstruktionsansvarlig på modeller og forme samt opstarte og lede projekter inden for innovation der kan føre ny viden til virksomheden.

“Ansættelsen af Carsten B. Sommer er en del af 2020 strategien” Udtaler CEO Christian Thomsen

DSC_6188-37-1280x852.jpg
20. november 2017

Polyurethan, som noget nemmere kaldes PUR, er en fællesbetegnelse for en gruppe elastomer. Den kemiske reaktion, der ligger bag PUR har været kendt i et par hundrede år, men det var først da Dr. Otto Bayer og hans team i 1937 udviklede polyisocyanat-polyaddition processen, at det kunne anvendes industrielt...

ajour.jpg
13. november 2017

Mere end en måned er gået siden sidste messe, og nu kan vi ikke vente mere. I næste uge tager vi til Odense Congress Center, hvor vi deltager i Maskin-mestrenes Erhvervskonference Ajour....

hi-industri.jpg
28. september 2017

Husum Wind var en fornøjelse, og i næste uge gentager vi succesen! Fra den 3. til den 5. oktober vil vi være at finde i Herning, hvor vi deltager i HI Teknologi og Industri 2017....

NYHEDSBREV

Tilmeld dig herunder og modtag relevante nyheder indenfor industriel gummi og polyurethan.Book et møde
Book a meeting