Gummiplader og udstanset gummi

Designet, udviklet og produceret efter dine behov

Gummiplader og udstanset gummi i høj kvalitet

Dansk Gummi Industri designer, udvikler og producerer specialtilpassede gummiplader og udstanset gummi til en lang række virksomheder world wide. Vi har mange års erfaring og dyb know-how omkring gummimaterialet og hjælper gerne med innovative løsningsforslag til brug af gummiplader og udstanset gummi i din branche.Gummiplader

Gummiplader benyttes til mange formål indenfor blandt andet skridsikring, støddæmpning, afdækning, tætning og vibrationsdæmpning. Dansk Gummi Industri producerer og leverer plader i gummi til alle formål og med flere forskellige egenskaber. Blandt andet gummiplader og ruller som både svampegummi, cellegummi og faste gummiplader, efter specifikke mål og udstanset til komponenter som f.eks. pakninger eller gummimanchetter.

Gummipladerne produceres med både glatte og profilerede overflader samt i forskellige farver afhængig af, hvilke typer plader dit produkt skal udføres i. Er der behov for produkter med særlige godkendelser i forbindelse med håndtering af f. eks fødevarer, så kan vi også levere dette. F.eks. DVGW, KTW, FDA, BGVV, WRAS, W270 godkendelser.

Udstanset gummi

Dansk Gummi Industri kan levere udstanset gummi i både enkle og komplicerede udformninger, alt efter behov. Løsningerne i udstanset gummi er udarbejdet præcis efter kundens specifikationer, og kan leveres i både store serier udført med CNC-skæring samt i mindre serier udført med regulært håndarbejde. Som med plader kan vi desuden levere udstansede gummiemner med monteringsklæber på både én og to sider.

Kan vi hjælpe?

Kan vi hjælpe din virksomhed med udvikling af specialfremstillede gummiplader eller udstanset gummi? Så kan vi udvikle og producere en løsning der passer specifikt til din virksomheds eller branches behov. Kontakt os – vi deler gerne vores ekspertviden med dig, så du får den bedst mulige løsning.

NYHEDSBREV
Book et møde
Book a meeting