Gummi valser

Valser i alle forskellige størrelser, overflader og faconer

Gummi valser

Gummi valser benyttes i alle typer industrier og til mange forskellige formål. Dansk Gummi Industri er specialister indenfor specialproducerede valser med gummibelægninger, og vores indgående kendskab til gummi og gummikvaliteters egenskaber, gør os i stand til at hjælpe med hele processen omkring udformning og produktion af gummi valser. Fra idé til færdigt produkt.Vi håndterer gummibelægninger efter dine kravspecifikationer, men vi bidrager desuden gerne til at optimere dine valser, så du får mest muligt ud af dem i din produktion. Valserne kan produceres efter individuelle behov, med eksempelvis afsmitningsfrie og slidstærke gummityper og alle valser varmvulkaniseres på valsekernen på vores fabrik i Kolding. En process, der giver 100% binding til metallet i valsekernen, også hvis valsen eksempelvis skal bruges i saltvand.

Muligheder, overflader og faconer

Vi leverer komplette valser – inklusiv stålkerner – med forskellige overflader og i forskellige faconer. På vores CNC-styrede slibeanlæg kan vi producere gummivalser i præcis den facon der ønskes. Vi pålægger gummi på valser fra 5 mm til 4 meter i længden, og er der behov for valser i større længder kan vi desuden udarbejde specialløsninger, der imødekommer dette.

Renovering af gummi valser

Er virksomhedens valser slidte? Hos Dansk Gummi Industri tilbyder vi renovering af alle typer valser. Alt efter valsernes tilstand, vurderer vi, om der kræves en komplet, ny gummibelægning – eller om de slidte valser kan renovereres ved f.eks. at slibe, polere, bombere og slibe pilhøjde og riller. Alt sammen processer som vi kan hjælpe med.

Som et alternativ til valser med gummibelægning tilbyder vi desuden polyurethan valser og ruller, der produceres efter individuelle ønsker og behov. Polyuretan har andre egenskaber og kan benyttes som alternativ til gummi alt efter behov.

NYHEDSBREV
Book et møde
Book a meeting