Gummi

Over 100 år med høj kvalitet og fleksible løsninger

Gummi

Kvalitetsløsninger i teknisk gummi er grundlaget for Dansk Gummi Industri. Med over 100 års erfaring i bagagen er vi markedsledende indenfor 

området og kan levere nytænkende og effektive produkter, der løser opgaven og indfrier vore kunders forventninger – hver gang.


Formstøbt gummi

Formstøbt gummi


Med udgangspunkt i individuelle krav omkring funktionalitet, slidstyrke og fleksibilitet, tilbyder vi formstøbte gummiløsninger i et utal af former, størrelser og kvaliteter.

Gå til formstøbt gummi


Gummi valser

Gummi valser


Gummivalser benyttes til mange forskellige formål. Vi specialudvikler, fremstiller og renoverer gummivalser i alle forskellige størrelser, overflader og faconer.

Gå til gummi valser


Plader og udstandsning

Plader og udstandsning


Gummiplader og gummiudstansninger kan med fordel bruges til blandt andet skridsikring, støddæmpning, afdækning, tætning og vibrationsdæmpning

Gå til plader og udstandsning


Gummi hjul

Gummi hjul


Vi producerer gummihjulsbelægninger med forskellige egenskaber, alt efter formål og specifikationer. Til eksempelvis trucks, løftevogne, rullebukke og transportvogne.

Gå til gummi hjul


Ekstruderede profiler

Ekstruderede profiler


Vi fremstiller ekstruderede gummilister samt gummiprofiler i en lang række forskellige gummityper og udformninger – alt efter kundens behov.


Øvrige gummiløsninger

Øvrige gummiløsninger


Læs om vores øvrige gummiløsninger med funktioner indenfor friktion, stødabsorbering, dæmpning, tætning og beskyttelse.

Gå til øvrige gummiløsningerGummi godkendt til fødevareindustrien

Dansk Gummi Industri kan levere emner og komponenter i fødevaregodkendte kvaliteter. Se kontrolrapporten for vores fødevaregodkendte gummi her.

Udvalgte farver på dine gummi produkter

Nogle gummi emner kan vi levere i udvalgte RAL-farver. RAL er en forkortelse for foreningen ‘Reichsausschuß für Lieferbedingungen’. Foreningen er med til at sikre kvalitet i Tyskland, og en af opgaverne for RAL er at forenkle og standardisere farveområdet. RAL-farver er standardiseret, nummereret og navngivet, så de forstås verden over.


Vælg den rigtige type gummi

Dansk Gummi Industri fremstiller dine produkter i teknisk gummi, så de passer til dine ønsker og behov. Vi har 4 generationers erfaring i optimering af materialevalg i forhold til din konkrete opgave, og derfor kan vi vejlede dig, så du opnår den optimale funktion og levetid for dit gummi produkt.

Kontakt Dansk Gummi Industris salgsafdeling for rådgivning og tilbud på alle typer opgaver inden for teknisk gummi.


NYHEDSBREV

Tilmeld dig herunder og modtag relevante nyheder indenfor industriel gummi og polyurethan.Book et møde
Book a meeting