Vind

Kundetilpassede løsninger - fra opbevaring til transport og drift

Løsninger til vindmølleindustrien

Dansk Gummi Industri har igennem en årrække leveret innovative gummi og polyurethan-løsninger til vindmølleindustrien – for kunder i både ind- og udland. Med vores store erfaring og specialviden inden for området er vi kendt for vores tekniske know-how, høje kvalitet og slidstærke produkter i alle størrelser.

Vores gummi og polyurethan produkter til vindmølleindustrien løser funktioner inden for både drift, sikkerhed og transportbeskyttelse. Fra lyddæmpning, tætning og forsegling af elementer, til afdækning og stødabsorbering ved transport og opbevaring af tårne, naceller og vinger.

Alt sammen udført med fokus på branchens krav til optimal sikkerhed og holdbarhed. Vi tager udgangspunkt i kundens individuelle behov – og deltager gerne aktivt i produktudvikling – fra idé til færdigt produkt. Kan vi hjælpe din virksomhed med løsninger indenfor vindmølleindustrien, er du velkommen til at kontakte os.Kontakt os for yderlige info

Vind energi løsninger

Typiske gummi og polyurethan løsninger til vind sektoren

Transportbeskyttelse

Transportbeskyttelse


Transport af både tårne, vinger og vindmølle naceller kræver effektiv beskyttelse. Vi leverer gennemtænkte og velafprøvede løsninger indenfor transportbeskyttelse.


Beskyttelse af vinger

Beskyttelse af vinger


Dansk Gummi Industri tilbyder gummi og polyurethan løsninger til beskyttelse af opbevaringsstativer for vindmølleindustrien.


Vindmølleemner

Vindmølleemner


Vi samarbejder tæt med producenter af vindmøllekomponenter, og leverer specialudviklede emner til brug i eksempelvis naceller, gear og tårne.


Pakninger

Pakninger


Vi producerer og leverer specialudviklede pakninger og vandskånende emner til brug i forbindelse med vindmøller. Udviklet specielt til kundens specifikke behov.


Rullebukkehjul

Rullebukkehjul


Til vindmølleindustrien tilbyder vi rullebukkehjul med specielle egenskaber med hensyn til slidstyrke, lasteevne og belægning. Både udført i gummi og i polyurethan.


NYHEDSBREV

Tilmeld dig herunder og modtag relevante nyheder indenfor industriel gummi og polyurethan.Book et møde
Book a meeting