Offshore

Styrke, sikkerhed og lang holdbarhed under krævende forhold

Løsninger til offshore

Dansk Gummi Industri er mangeårig leverandør til offshore sektoren og har stor erfaring og indgående kendskab til branchens specifikke behov.

Vi tager udgangspunkt i kundernes individuelle ønsker og vi tilbyder alle typer løsninger indenfor både gummi og polyurethan. Fra pakninger, forseglinger og bælge – til tætninger, stødabsorbering og gummibelægning på f. eks. stiger og ramper. Desuden benyttes vores løsninger til flere former for beskyttelse af elementer og konstruktioner – som for eksempel kraner.

For offshore industrien er høj kvalitet og levering til tiden alfa og omega. Produkterne skal kunne holde til de barske vilkår og leve op til specifikke krav om styrke, sikkerhed og holdbarhed.

Vores store erfaring og gennemarbejdede procedurer sikrer vores offshore kunder den optimale løsning – til tiden. Vi tager udgangspunkt i kundens individuelle behov – og deltager gerne aktivt i produktudvikling – fra idé til færdigt produkt. Kan vi hjælpe med løsninger indenfor offshore industrien, er du velkommen til at kontakte os.Kontakt os for yderligere info

Offshore løsninger

Typiske gummi og polyurethan løsninger til offshore sektoren

Kabeldæk Dansk Gummi Industri

Kabeldæk

Kabeldæk


Hos Dansk Gummi Industri kan vi levere slidstærke kabeldæk i mange størrelser og former, alt efter kundens krav og behov.


Beskyttelses pads Dansk Gummi Industri

Beskyttelses Pads

Beskyttelses Pads


Vi udvikler og producerer fleksible og stødabsorberende beskyttelsespuder til brug offshore. Puderne er slidstærke og modstandsdygtige over for bl.a. saltvand.


Rullebukkehjul Dansk Gummi Industri

Rullebukkehjul

Rullebukkehjul


Til offshore sektoren tilbyder vi rullebukkehjul med specielle egenskaber med hensyn til slidstyrke, lasteevne og belægning. Udført i både gummi og polyurethan.


Pakninger gummi og polyurethan Dansk Gummi Industr

Pakninger

Pakninger


Vi producerer og leverer specialudviklede pakninger til en lang række formål, til brug både onshore og offshore. Udviklet specielt til kundens specifikke behov.


Taluritbeskyttelse polyurethan og gummi Dansk Gummi Industri

Taluritbeskyttere

Taluritbeskyttere


Taluritbeskyttere sikrer minimal korrosion og maksimal holdbarhed på havet. Vi tilbyder taluritbeskyttere i mange størrelser og former.


NYHEDSBREV
Book et møde
Book a meeting