Maskinindustrien

Innovative løsninger i høj kvalitet dyb med teknisk know-how

Løsninger til maskinindustrien

Fleksible gummi- og polyurethanprodukter til maskinindustrien er en af hjørnestenene hos Dansk Gummi Industri. Med udgangspunkt i kundernes specifikke behov udarbejder vi innovative løsninger, der forbedrer produkter og optimerer processer.

Vi tilbyder løsninger for kunder i alle størrelser – fra mindre smedefirmaer til store internationale virksomheder. 

Vi indgår ofte i tæt samarbejde med vores kunder og tager gerne ansvar for hele processen fra start til slut. Vores dybe viden, nytænkende tilgang og store erfaring gør os til en stærk samarbejdspartner. Kan vi hjælpe din virksomhed med gummi og polyuretanløsninger til maskinindustrien, er du velkommen til at kontakte os.


Kontakt os for yderlige info

Maskinindustri løsninger

Typiske gummi og polyurethan løsninger til maskinindustrien

Gummi og Polyurethan valser

Gummi og Polyurethan valser


Gummi og PUR valser benyttes til mange forskellige formål. Vi specialudvikler, fremstiller og renoverer valser i alle forskellige størrelser, overflader og faconer.


Gummi og Polyurethan hjul

Gummi og Polyurethan hjul


Vi producerer gummi og PUR hjul med forskellige egenskaber, alt efter formål og specifikationer. Til eksempelvis trucks, løftevogne, rullebukke og transportvogne.


Formstøbte emner

Formstøbte emner


Med udgangspunkt i individuelle krav omkring funktionalitet, slidstyrke og fleksibilitet, tilbyder vi formstøbte gummi og PUR emner i et utal af former, størrelser og kvaliteter.


Pakninger

Pakninger


Til maskinindustrien producerer og leverer vi specialudviklede pakninger og vandskårede emner til en lang række formål. Udviklet specielt til kundens specifikke behov.


NYHEDSBREV

Tilmeld dig herunder og modtag relevante nyheder indenfor industriel gummi og polyurethan.Book et møde
Book a meeting