Fødevareindustri

Specialudviklede produkter med fokus på sikkerhed og hygiejne

Løsninger til fødevareindustrien

Hos Dansk Gummi Industri har vi stor teknisk viden og erfaring med produkter, der kræver specifikke fødevaregodkendelser og har særligt høje hygiejnekrav. Vi udarbejder løsninger til producenter og forarbejdsningsvirksomheder i alle dele af fødevarebranchen. Blandt andet til slagterier, mejerier, bagerier og andre mad- og drikkevareproducenter.

Vi kan hjælpe med udvikling af løsninger, der lever op til særligt høje standarder inden for hygiejne og sikkerhed og kan fremstille emner

med en lang række godkendelser. Blandt andet DVGW, KTW, FDA, BGVV, WRAS og W270 samt EU regulation 10/2011 og 2017/752. Vi tager udgangspunkt i virksomhedens individuelle behov – og deltager gerne aktivt i produktudvikling – fra idé til færdigt produkt. Kan vi hjælpe din virksomhed med løsninger indenfor fødevareproduktion, er du velkommen til at kontakte os.Kontakt os for yderlige info

Fødevareindustri løsninger

Typiske gummi og polyurethan løsninger til fødevareindustrien

Gummi valser gummivalser belægning af valser

Gummi valser

Gummi valser


Gummivalser benyttes til mange forskellige formål. Vi specialudvikler, fremstiller og renoverer gummivalser i alle forskellige størrelser, overflader og faconer.

GÅ TIL GUMMI VALSER


Gummi valser og polyurethan valser Dansk Gummi Industri

Polyurethan valser

Polyurethan valser


Vi udfører belægning og renovering af massiv PUR på ruller og valser i alle størrelser og materialer. Herunder også løsninger godkendt af Fødevarestyrelsen.

GÅ TIL PUR VALSER


Gummi hjul og polyurethan hjul hos Dansk Gummi Industri

Gummi hjul

Gummi hjul


Vi producerer gummihjulsbelægninger med forskellige egenskaber, alt efter formål og specifikationer. Til eksempelvis trucks, løftevogne, rullebukke og transportvogne.

GÅ TIL GUMMI HJUL


Polyurethan hjul PUR hjul hjulbelægning Dansk Gummi Industri

Polyurethan hjul

Polyurethan hjul


Vi udvikler polyurethan hjul ud fra kunders individuelle krav til belastning, slidstyrke og holdbarhed. F. eks. truckhjul, fremtrækshjul, bandager, løftevogne og sværlasthjul.

GÅ TIL POLYURETHAN HJUL


Vulkaniseret gummi & Teknisk gummi Dansk Gummi Industri

Formstøbt gummi

Formstøbt gummi


Med udgangspunkt i individuelle krav omkring funktionalitet, slidstyrke og fleksibilitet, tilbyder vi formstøbte gummiløsninger i et utal af former, størrelser og kvaliteter.

GÅ TIL FORMSTØBT GUMMI


Rubber Polyurethan products Dansk Gummi Industri

Formstøbt polyurethan

Formstøbt polyurethan


Med udgangspunkt i krav til fleksibilitet, funktionalitet og slidstyrke, tilbyder vi specialdesignede løsninger i formstøbt PUR.

GÅ TIL FORMSTØBT PUR


Polyurethan rør plader stænger stang pur

Plader, stænger og rør

Plader, stænger og rør


Vi tilbyder PUR løsninger indenfor rør, stænger og plader. Presning og udstansning, pakninger og lister, rundstænger, rør, bøsninger og støddæmpere.

GÅ TIL PLADER, STÆNGER OG RØR


Pakninger gummi og polyurethan Dansk Gummi Industri

Pakninger

Pakninger


Til fødevareindustrien producerer og leverer vi specialudviklede pakninger til en lang række formål. Udviklet specielt til kundens specifikke behov.


NYHEDSBREV
Book et møde
Book a meeting