Fødevareindustri

Specialudviklede produkter med fokus på sikkerhed og hygienje

Løsninger til fødevareindustrien

Hos Dansk Gummi Industri har vi stor teknisk viden og erfaring med produkter, der kræver specifikke fødevaregodkendelser og har særligt høje hygiejnekrav. Vi udarbejder løsninger til producenter og forarbejdsningsvirksomheder i alle dele af fødevarebranchen. Blandt andet til slagterier, mejerier, bagerier og andre mad- og drikkevareproducenter.

Vi kan hjælpe med udvikling af løsninger, der lever op til særligt høje standarder inden for hygiejne og sikkerhed og kan fremstille emner

med en lang række godkendelser. Blandt andet DVGW, KTW, FDA, BGVV, WRAS og W270 samt EU regulation 10/2011 og 2017/752. Vi tager udgangspunkt i virksomhedens individuelle behov – og deltager gerne aktivt i produktudvikling – fra idé til færdigt produkt. Kan vi hjælpe din virksomhed med løsninger indenfor fødevareproduktion, er du velkommen til at kontakte os.Kontakt os for yderlige info

Fødevareindustri løsninger

Typiske gummi og polyurethan løsninger til fødevareindustrien

Belægning af valser

Belægning af valser


Gummi- og PUR valser benyttes til mange forskellige formål. Vi specialudvikler, fremstiller og renoverer valser i alle forskellige størrelser, overflader og faconer.


Formstøbte emner

Formstøbte emner


Med udgangspunkt i individuelle krav omkring funktionalitet og slidstyrke tilbyder vi formstøbte emner i et utal af former, størrelser og kvaliteter. Blandt andet rensegrise og hjul.


Gummi og PUR hjulbelægning

Gummi og PUR hjulbelægning


Vi producerer hjulbelægninger i gummi og PUR med forskellige egenskaber, alt efter formål og specifikationer. Til eksempelvis trucks, løftevogne, rullebukke og transportvogne.


Pakninger

Pakninger


Til fødevareindustrien producerer og leverer vi specialudviklede pakninger til en lang række formål. Udviklet specielt til kundens specifikke behov.


NYHEDSBREV

Tilmeld dig herunder og modtag relevante nyheder indenfor industriel gummi og polyurethan.Book et møde
Book a meeting